Cruisereiser i De forente arabiske emirater gir deg muligheten til å oppleve flere ikoniske destinasjoner på én reise, samtidig som du nyter all komforten og bekvemmelighetene om bord på et cruiseskip.

Dubai, den pulserende metropolen, er ofte utgangspunktet for cruisereiser i De forente arabiske emirater. Utforsk de blendende skyskraperne, som Burj Khalifa, verdens høyeste bygning, og det ikoniske seilformede hotellet Burj Al Arab. Opplev den livlige atmosfæren i tradisjonelle markeder som Gold Souk og Spice Souk, eller ta en tur langs den berømte Palm Jumeirah.

Abu Dhabi, hovedstaden i De forente arabiske emirater, er en annen spennende destinasjon på cruiset. Besøk den majestetiske Sheikh Zayed-moskeen, utforsk det fantastiske Louvre Abu Dhabi og opplev den tradisjonelle kulturen på Heritage Village. Abu Dhabi byr også på vakre strender, luksuriøse hoteller og et vell av shoppingmuligheter.

I tillegg til de spennende destinasjonene, tilbyr cruisereiser i De forente arabiske emirater også unike opplevelser. Du kan ta del i ørkensafari og oppleve sanddynene i ørkenen, ri på kameler eller nyte en tradisjonell beduinmiddag under stjernene. Du kan også ta en båttur langs Dubai Creek for å oppleve den tradisjonelle arabiske atmosfæren.

Les om Middelhavet eller Karibien