Karibien er en region i Det karibiske hav, som består av en gruppe øyer og kyster som strekker seg fra det sørlige Florida i nordvest til Venezuela i sør. Denne tropiske regionen er kjent for sine fantastiske strender, krystallklart vann, frodige regnskoger og en kultur som er en blanding av innflytelse fra afrikanske, europeiske og innfødte folkeslag.

Geografisk sett består Karibien av flere øyer, hvorav de største er Cuba, Hispaniola (delt mellom Haiti og Den dominikanske republikk), Jamaica, Puerto Rico, Trinidad og Tobago, Bahamas og De amerikanske Jomfruøyene. Hver øy har sin unike karakter og tilbyr forskjellige opplevelser for besøkende.

Karibien er en av de mest populære destinasjonene i verden, og det er ikke uten grunn. Med sitt blendende hav, bortgjemte strender og en rik kultur. Et cruise i kariben gir deg muligheten til å oppleve flere øyer og destinasjoner på én tur. Fra de pulserende byene i Bahamas til de uberørte strendene på De britiske Jomfruøyene. De ulike rederiene tilbyr forskjellige ruter og reiselengder, slik at du kan tilpasse turen etter dine preferanser.

Les mer om Middelhavet eller Dubai