Firma­cruise

Drømmer du om en litt annerledes firmatur? Ta med gruppen din på et firmacruise, en all inclusive reise med muligheter for møter, teambuilding og nye spennende destinasjoner hver dag.

Be om tilbud Firmatur fra Oslo 13-15. mai 2024
Hele gruppen samlet Det beste med cruise er at alle er samlet. Dere kan velge skreddersydde utflukter, slappe av eller utforske havnene vi besøker på egenhånd. Om bord kan deler av gruppen ta en avslappende tur i spaet, mens andre tar et bad i bassenget eller en treningsøkt. Til kvelden samles alle i restauranten hvor det blir servert en deilig middag.
Unike smaker ombord Om bord på skipene er frokost, lunsj og middag inkludert i buffetrestauranten og i hovedrestauranten. Ønsker dere en unik matopplevelse, eller skal feire noe spesielt så finnes det også spesialrestauranter. For eksempel teppanyaki, gourmetrestauranter eller sushi.
Middelhavet

Middelhavet er den store favoritten med uendelige muligheter hele året. De største cruiseskipene med flest fasiliteter seiler i den vestlige delen av Middelhavet med storbyfavoritter som Barcelona og Roma, sammen med fantastiske øyer som Sicilia og Sardinia. De litt mindre skipene seiler i den østlige delen med blant annet de greske øyene Santorini og Mykonos. Nesten hver morgen så våkner dere opp til nye havner med nye aktiviteter. Legg ut på sykkeltur langs gamle togskinner i Italia, dra på utflukt til en vingård eller ta en dag fri til avslapning ved bassenget.

Ting å gjøre på cruiseskip

Møter og konferanser

Rederiene vi samarbeider med har større og mindre møterom om bord. Ønsker dere å holde årets konferanse på et cruiseskip så finner vi det rette skipet med de riktige fasilitetene.

Er du også interessert i Familiecruise eller Golfcruise?