Spar tid, nyt reisen

Gruppereiser med så mange personer kan være utfordrende og tidkrevende om det skal bookes av enkeltpersoner. Ved å bruke Mitt Cruise slipper du hele denne prosessen, og kan selv fokusere på gledene ved reisen. Dette gjelder både før og underveis av gruppereisen.

Vi skreddersyr gruppereisen

Vi skreddersyr drømmereisen for deg og gruppen du reiser med, tilpasset ønsker og behov. Våre tette bånd med rederiene gjør at vi kan ordne preferanser som ellers ikke hadde vært mulig på egenhånd. Etter dere har gitt oss innspill på hva slags cruise, destinasjoner, budsjett og tidsrom dere ønsker, setter vi sammen en reisepakke. Når dere er fornøyde ordner vi alt som har med bestillingen å gjøre, transport og fly inkludert.

Dokumenter og krav

Vi følger deg opp hele veien frem til avreise og selvsagt underveis om det skulle være noe. Du vil motta nødvendig informasjon hva gjelder krav til pass, reisedokumenter, o.l. til destinasjonene som skal besøkes.

Ikke betal alt på en gang

Vi har egne avtaler med flyselskaper som gjør at du slipper å betale hele flybilletten med en gang du bestiller, og du betaler kun et depositum for den totale prisen for hele reisen. Resterende betales før avreise. Regler for kansellering vil bli tydelig kommunisert før du bestiller turen, så du er helt sikker på hvilke regler som gjelder.

God tur

Når alt er på plass og booket så er det bare å glede seg til avreise. I forkant av reisen er vi her for å svare på alle spørsmål. Noen dager før avreise ringer vi deg for å ta en siste gjennomgang og ønske dere en god tur.

Vi er medlemmer i Reisegarantifondet, noe som sikrer deg om problemer skulle oppstå.