Familie­­cruise

Cruise er den perfekte ferieformen for storfamilien. Det er aktiviteter på skipet som passer for alle aldre, store som små, nye havner for flotte opplevelser, samtidig som hele familien er samlet på ett sted.

Be om tilbud Se våre påmeldingsturer
Hele familien er samlet Når alle praktiske detaljer er ordnet på forhånd så kan dere fokusere på å nyte tiden sammen. Dere får tid til å prate, ha det gøy, reise til ulike steder og oppleve nye kulturer. Om kvelden samles alle i restauranten hvor det blir servert en deilig middag.
Sommer i Middelhavet Oppdag Middelhavet på et innholdsrikt cruise sommeren 2024. Å reise med cruise på sommeren i Middelhavet gir deg en fantastisk opplevelse med en perfekt blanding av kultur, historie, sol og sjø. Sommer i Middelhavet med MSC World Europa
Vinter i Karibien med MSC Opplev Karibien vinteren 2023/2024 – en reise du aldri vil glemme! I vinter seiler MSC Cruises med sine flotte Seaside-skip til drømmestrender, krystallklart vann og eksotiske vibber i Karibien. Les mer om MSC sine seilingsruter i Karibien vinteren 2023/2024 her. Cruise med MSC i Karibien
Fantastiske destinasjoner
Middelhavet

Middelhavet er den store favoritten med uendelige muligheter hele året. De største cruiseskipene med flest fasiliteter seiler i den vestlige delen av Middelhavet med storbyfavoritter som Barcelona og Roma, sammen med fantastiske øyer som Sicilia og Sardinia. De litt mindre skipene seiler i den østlige delen hvor vi finner greske perler som Santorini og Mykonos, og Kroatia. Det er alltid en deilig sandstrand ikke langt unna havna om dere heller ønsker å tilbringe dagen på solsengen.

Karibien

Karibien byr på nydelige sandstrender, krystallklart vann og varme solfylte dager. Karibien er hjem til vakre øyer som Bahamas, Puerto Rico og Jamaica. Øyhopping kan kombineres med noen dager i Florida, sightseeing og shopping i Miami, eller en tur til Disneyworld i Orlando.

Dubai

Dubai er den nærmeste destinasjonen hvor det er varmt nok på vinteren til å være garantert shortsvær. Bo godt om bord på et av de flotte cruiseskipene som har vinterhjemmet sitt her nede. Du kan besøke spennende arabiske markeder, dra på ørkensafari eller ta hele dagen på stranden. Det er også fantastiske shoppingmuligheter på Dubai Mall, eller hva med å ta med barna til Ferrari World i Abu Dhabi.

Ting å gjøre på cruiseskip

Underholdning for barn

Rederiene legger godt til rette for at de minste skal ha det fint på tur. Barneklubber med morsomme aktiviteter som blir tilpasset ulike aldersgrupper, badebasseng, sklier og egne menyer for de minste i restaurantene.