Cruise med MSC i Karibien

Opplev Karibien – en reise du aldri vil glemme

Få tilbud
MSC Cruises MSC Cruises er et italiensk rederi, som seiler i store deler av verden med sine 20 cruiseskip. Flere av MSC skipene finner vi i Karibien i vintersesongen. Blant annet har de MSC Seascape, MSC Seaside og MSC Seashore, alle tre nyere skip som tilhører Seaside-klassen. Målet med disse skipene er bringe gjestene nærmere sjøen, noe du vil oppleve når du nyter utsikten fra dekk.
Ocean Cay Besøk MSC Cruises sin private øy på Bahamas, Ocean Cay, MSC Marine Reserve. Det er bare mulig å besøke denne private øyen med et MSC cruiseskip. Dette er et miljøvennlig paradis som byr på vannaktiviteter, sol, avslapning, shopping og bespisning.

Utvalgte reiseruter i Karibia

MSC Seashore fra Orlando Vinteren 2023/2024 seiler MSC Seashore fra Port Canaveral i Orlando, Florida. Skipet seiler til Ocean Cay og videre til Costa Maya i Mexico. Costa Maya er en perle ved Mexicos karibiske kyst med krystallklart vann, hvite sandstrender og en spennende historie som går tilbake til de gamle mayaene. Skipet har også et stopp ved den mexicanske øya Cozumel, som er kjent for å være et paradis for dykking og snorkling.
MSC Seascape fra Miami Vinteren 2023/2024 seiler MSC Seascape fra storbyen Miami. Skipet seiler til Nassau , hovedstaden i øyriket Bahamas, til San Juan på den karibiske øya Puerto Rico og til Puerto Plata i den Dominikanske Republikk. Siste dagen besøker skipet MSC sin private øy, Ocean Cay.

Lugarer om bord MSC

Innvendig lugar

Areal ca. 14 -20kvm
Lugarer på dekk 5-15
Bad med dusj, sminkebord med hårføner
Interaktiv TV, telefon, safe og minibar
Komfortable dobbeltsenger eller enkeltsenger

Kombiner cruiseferien med opplevelser i USA Ønsker dere et par dager i USA før cruiset kan vi hjelpe deg med booking av hoteller og opplevelser. USA byr på gode shoppingmuligheter, bading og flotte temaparker som Universal Studios og Disney World.
Bestill et cruise med MSC Cruises Klar for en minnerik og spennende ferie med MSC? Vi hjelper deg med å skreddersy din drømmeferie! Bruk kontaktskjemaet nedenfor eller ring oss på 21 53 05 50 for en uforpliktende prat.