Golf­­cruise

Spill golf med gode venner på flotte destinasjoner i Middelhavet eller De forente arabiske emirater. Ny havn, ny bane. Alt er klargjort for dagens spill når dere ankommer. Avslutt dagen med middag og hygge på cruisebåten mens dere seiler videre til ny destinasjon, og nye muligheter på ny bane.

Be om tilbud Se våre påmeldingsturer
VI ORDNER ALT DET PRAKTISKE På golfcruise er flybilletter, transport til og fra cruiseskipet og banene inkludert. Tee time er reservert, det eneste du trenger å gjøre er å hente ut golfkøllen og være i storform. Om bord på skipet er alle måltider inkludert i buffetrestauranten og hovedrestauranten.
Ta med din bedre halvdel Reisende som ikke ønsker å spille golf får en lavere grunnpris. På dagene kan man da nyte skipets fasiliteter, oppleve nye spennende byer eller ta en avslappende dag på stranden. På kvelden møtes dere for en deilig 4-retters middag i restauranten.
Middelhavet

I Middelhavet er det flere golfbaner dere kan velge mellom, disse er fordelt utover Spania, Italia og Frankrike. Hva med å slå noen slag på Marco Simone Golf and Country Club som er stedet Ryder Cup blir arrangert i 2023? Et annet alternativ er PGA Cataulya Golf and wellness - som blir regnet blant de 4 beste banene i Europa.

Dubai

I Midtøsten sparer de ikke på noe- heller ikke når det kommer til golfbaner. Her kan dere velge mellom 10 golfbaner med beliggenhet i Dubai, Abu Dhabi og Oman. Dere kan blant annet velge å slå noen slag på Abu Dhabi Golf Club eller Emirates Golf Club med fantastisk utsikt over Dubai Skyline.

Ting å gjøre på cruiseskip

Spa, trening og velvære

Om bord på cruiseskipene er det bassenger både innen- og utendørs. I SPA - avdelingene finnes det forskjellige badstuer, bad og muligheter for behandlinger (mot tillegg). Du kan også ta en joggetur rundt løpebanen eller dra på treningssenter om bord.

Er du også interessert i Familiecruise eller Firmacruise ?